To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ |
|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITER Rowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie |
|
Informacje forumowe - PW itd...
Arbiter - Nie 04 Wrz, 2016
poczytałem też o skrypcie i obecnie posiadana wersja wprawdzie nie jest ostatnia, ale jest bezpieczna i nie wymaga aktualizacji
barmal - Śro 14 Wrz, 2016
Hmmm, no i znowu nie działa
Od wczoraj, późnego popołudnia znowu nie dostaję powiadomień.
Panowie, co się dzieje?
Anonymous - Śro 14 Wrz, 2016
Ja mam urlop
Arbiter - Śro 14 Wrz, 2016
Jakich powiadomień? poprzednio był problem z załącznikami. A obecnie co dokładnie?
barmal - Śro 14 Wrz, 2016
Arbiter napisał/a: | Jakich powiadomień? poprzednio był problem z załącznikami. A obecnie co dokładnie? |
Maile kiedy ktoś odpowie w zaznaczonym temacie oraz gdy ktoś wyśle pw
Anonymous - Śro 14 Wrz, 2016
Fakt.
Do mnie przychodzą z samochodyelektryczne.org, a stąd żaden.
Arbiter - Śro 14 Wrz, 2016
To coś dziwnego bo do mnie dochodza powiadomienia. np teraz dostałem
borsuk - Śro 14 Wrz, 2016
Arbiter napisał/a: | To coś dziwnego bo do mnie dochodza powiadomienia. np teraz dostałem |
Do mnie też dochodzą regularnie. Może ci, do których nie dochodzą, powinni powtórnie skonfigurować swój profil.
barmal - Czw 15 Wrz, 2016
borsuk napisał/a: | Arbiter napisał/a: | To coś dziwnego bo do mnie dochodza powiadomienia. np teraz dostałem |
Do mnie też dochodzą regularnie. Może ci, do których nie dochodzą, powinni powtórnie skonfigurować swój profil. |
No raczej nie wydaje mi się. Do 19 nie dochodziły do mnie żadne informacje ani o odpowiedzi w zaznaczonym wątku, ani też PW.
Po 19-tym tak. Ale do 13-go... Po 13-tym znowu cisza
barmal - Pią 30 Wrz, 2016
Nadal nie działa...
barmal - Czw 06 Paź, 2016
Ciągle jeszcze nie działa..
barmal - Pią 07 Paź, 2016
Nie działa
JerzyZ - Pią 07 Paź, 2016
barmal napisał/a: | Nie działa |
Mój PW pt. "Test" dotyczył oczywiście tego problemu.
barmal - Pią 07 Paź, 2016
JerzyZ napisał/a: | Mój PW pt. "Test" dotyczył oczywiście tego problemu. |
No to się nie powódł. Nie działa
bartek24m - Nie 16 Paź, 2016
jak chcecie moge wam przekonwertować te forum na vbulletin tak aby została baza użytkowników i wszystkie posty
skrypt phpbb2 by przemo nie daje możliwości rozwoju strony
zalecam zmianę na vbulletin
|
|
|