|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Przesunięty przez: tas Nie 08 Gru, 2013 |
Pompki ;) |
Autor |
Wiadomość |
tas
szef tas
Pomógł: 154 razy Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 6169 Skąd: Beskidy
|
Wysłany: Wto 19 Wrz, 2017
|
|
|
Mocna ta pompka |
_________________ Silniki, sterowniki : SKLEP tel: 792304416
Kod rabatowy: "FORUM"
Ogniwa: SKLEP
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
|
AlexWest
młodzik
|
|
|
|
ewentualnie tak sobie mysle ze jak by byla zwykła pompka nie elektryczna ale tak żeby dmuchac tylko na korbke chyba takich nikt jeszcze nie wymyślił.Jezeli człowiek sie zmeczy pompując koło od roweru zwykłą pompką a przecież były takie podnośniki samochodowe na korbke to sie tylko kreciło i człowiek sie nie zmeczył a samochod do góry sie podnosił. Zeby korbka poruszała tłoczek jakos... |
|
|
|
|
WojtekErnest
szef
Pomógł: 78 razy Dołączył: 18 Sie 2012 Posty: 3453 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
No wiesz, elektryki pompujemy 3-4 a czesto > 5Atm
A jesli pompowanie jest od "zera", po naprawie w drodze, to wtedy mała ręczna pompka może nie wystarczyc. |
_________________ Użytkownik składaka Kross/Grand Ametyst 24 cale, zasil. 42 V-600 W oraz Bora 602 INTERBIKE
http://forum.arbiter.pl/viewtopic.php?t=1555 |
|
|
|
|
Tomex
początkujący Tomex
|
Wysłany: Pon 16 Mar, 2020
|
|
|
Kup kompresor, najlepiej olejowy 😉. Ja mam stąd: https://www.pneumat.com.p...presory-olejowe i jestem zadowolony. Swój kompresor nie tylko do pompowania kół wykorzystuje, ale czasami przydaje się do przeczyszczania trudno dostępnych elementów czy też malowania małych elementów. |
|
|
|
|
Inc0
prezes
Pomógł: 21 razy Dołączył: 24 Lut 2018 Posty: 593 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pon 16 Mar, 2020
|
|
|
sa pompki samochodowe 12V bardzo małe prónd kazdy ma w pakiecie wystarczy miec przetwornice 12v 10A i znalezc miejsce na podwieszenie tego ustrojstwa wielkosci małej apteczki |
|
|
|
|
mleczko90
początkujący
|
Wysłany: Śro 17 Cze, 2020
|
|
|
Tomex napisał/a: | Kup kompresor, najlepiej olejowy 😉. Ja mam stąd: https://www.pneumat.com.p...presory-olejowe i jestem zadowolony. Swój kompresor nie tylko do pompowania kół wykorzystuje, ale czasami przydaje się do przeczyszczania trudno dostępnych elementów czy też malowania małych elementów. |
Ale jaki dokładnie wziąłes? |
|
|
|
|
adriuns
początkujący
|
Wysłany: Wto 14 Lip, 2020
|
|
|
Polecam pompke Westbike z Ali:) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|