ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITER Strona Główna

ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITER

Rowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne
Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie


FAQFAQ  SzukajSzukaj  Szukaj z GoogleSzukaj z google  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
BMS 13S 80A
Autor Wiadomość
zeeltom 
brygadzista
zeeltom



Pomógł: 5 razy
Wiek: 65
Dołączył: 13 Gru 2021
Posty: 276
Skąd: Żyrardów
Wysłany: Pon 30 Maj, 2022   BMS 13S 80A

Szukam BMS na prąd minimum 80A. Z balanserem. Musi działać przy 13S.
_________________
http://zeeltom.mojeforum.net
https://zeeltom.vxm.pl

***** ***
 
 
dede19adi 
początkujący
Dede


Wiek: 38
Dołączył: 21 Cze 2018
Posty: 38
Skąd: Rada Śląska
Wysłany: Nie 05 Cze, 2022   

Poszukaj BMS DALY 13S 48V 60A/30A wodoszczelny
Prąd ciągłym 60A chwilowo max 180A.
Ja osobiście używam pod prąd 97A piku i ani razu nie wyłączył.
Według opisu wyłącza prąd przy 180A piku.
 
 
zeeltom 
brygadzista
zeeltom



Pomógł: 5 razy
Wiek: 65
Dołączył: 13 Gru 2021
Posty: 276
Skąd: Żyrardów
Wysłany: Nie 05 Cze, 2022   

Właśnie taki kupiłem i padł na drugi dzień. Odesłałem do sprzedawcy i czekam na decyzję, co dalej.
Prąd chwilowy 50A przez kilka sekund przy ostrym ruszaniu, później kilkanaście A. I odmówił posługi po jednym dniu pracy.
_________________
http://zeeltom.mojeforum.net
https://zeeltom.vxm.pl

***** ***
 
 
dede19adi 
początkujący
Dede


Wiek: 38
Dołączył: 21 Cze 2018
Posty: 38
Skąd: Rada Śląska
Wysłany: Pon 06 Cze, 2022   

Kolega też miał problem. Kupił już popsuty ale wersja z osobnym portem ładowania 10A i czeka na reklamację bo nawet zadziałać nie chciał.
Kupił drugą wersję 60A/30A gdzie nie ma osobnego portu ładowania i działa bez problemu.
Ja użytkuje wersję bez dodatkowego portu ładowania i jak narazie działa przy piku 97A.

80A To jedynie zostaje Smart BMS wersja która działa od 7S do 20S
 
 
zeeltom 
brygadzista
zeeltom



Pomógł: 5 razy
Wiek: 65
Dołączył: 13 Gru 2021
Posty: 276
Skąd: Żyrardów
Wysłany: Pon 06 Cze, 2022   

Dziwne. Sprawdzili ten BMS i u nich działa. Też mam wersję ze wspólnym portem. Kazałem odesłać do mnie. Jak dojedzie, to sprawdzę. Sprawdziłem napięcia na białej wtyczce z poszczególnych pięter i napięcie jest na każdym pinie.
_________________
http://zeeltom.mojeforum.net
https://zeeltom.vxm.pl

***** ***
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group