|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Migracja forum na nowy serwer czerwiec 2021 |
Autor |
Wiadomość |
Arbiter
Administrator Założyciel forum, administrator
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 933 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2021 Migracja forum na nowy serwer czerwiec 2021
|
|
|
Migruję forum na inny serwer. nie powinno byc utraty danych. Jednam między zrobieniem dumpa a wgraniem na nowy serwer moze minac troche czasu i jak w tym ktoś coś napisze to moze się nie przenieść |
|
|
|
|
Arbiter
|
Wysłany: Pon 28 Cze, 2021
|
|
|
JUż przemigrowane |
|
|
|
|
Arbiter
|
Wysłany: Nie 25 Cze, 2023
|
|
|
próbuję przemigrować bazę do wyższej wersji |
|
|
|
|
zeeltom
szef zeeltom
Pomógł: 12 razy Wiek: 67 Dołączył: 13 Gru 2021 Posty: 1005 Skąd: Żyrardów
|
|
|
|
|
Arbiter
|
Wysłany: Czw 18 Lip, 2024
|
|
|
To jest wersja Przemo i chyba nienma nowszej |
|
|
|
|
zeeltom
szef zeeltom
|
|
|
|
|
zeeltom
szef zeeltom
|
Wysłany: Pią 18 Paź, 2024
|
|
|
Tani Hostinghouse się skończył. Został sprzedany i ceny hostingu skoczyły o ponad 1000% w górę. Było za 50 zł na rok, teraz ponad 740 zł. Jeśli ktoś tam ma hosting, to szybko rezygnujcie, bo to są podwyżki nie do przyjęcia. Niech tracą klientów przez swoją pazerność. Teraz mam problem, bo przeniosłem wszystkie zdjęcia na inny hosting (domenomania.eu 39 zł za pierwszy rok i później 69 zł) ale na forum wszystkie moje zdjęcia są linkowane do starego hostingu i prawdopodobnie znikną po 23 października. Ręczna zmiana linków w moich postach będzie strasznie kłopotliwa, bo tych zdjęć są setki. Dwa dni poprawiałem linki na moim forum "zeeltom.mojeforum.net" i tam są nadal dostępne. Pytałem Arbitra czy jest możliwość automatycznej podmiany linków na silniku forum, ale na razie pozostaję bez odpowiedzi. Prawdopodobnie da się to zrobić jakimś klientem FTP, ale trzeba mieć dostęp do plików forum.
Póki co, jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia, to sugeruję korzystanie z mojego forum, bo większość tematów jest tam zdublowana i jest dostęp do zdjęć. |
_________________ http://zeeltom.mojeforum.net
https://dm72119.domenomania.eu/index.html |
|
|
|
|
zeeltom
szef zeeltom
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|