|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
800W vs 800W |
Autor |
Wiadomość |
tas [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 13 Mar, 2014 800W vs 800W
|
|
|
Trafił mi się do naprawy silnik BestMotor kupiony bezpośrednio od chińczyka deklarowany jako 800W.
Jako, ze miałem po ręką inny silnik także deklarowany jako 800W z ogromną ciekawością przeprowadziłem porównanie budowy obu modeli.

|
Ostatnio zmieniony przez tas Czw 13 Mar, 2014, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
beazee
młodzik ev bullitt

Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 13 Lut 2014 Posty: 95 Skąd: Irlandia
|
Wysłany: Czw 13 Mar, 2014
|
|
|
Ja tam widzę 10 przewodów w cewkach 9C |
|
|
|
 |
tas [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 13 Mar, 2014
|
|
|
No fakt
już poprawiłem |
|
|
|
 |
toft
szef Pan kierowca

Pomógł: 10 razy Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 1755 Skąd: Gliwice
|
|
|
|
 |
Captor
początkujący młodszy prądowy

Wiek: 39 Dołączył: 27 Gru 2013 Posty: 23 Skąd: Mińsk Mazowiecki
|
Wysłany: Czw 15 Maj, 2014
|
|
|
Super porównanie, Tas! A jak wyglądają różnice szczelności tych silników? Ciekawi mnie czy takim 9C tudzieź BestMotor dałoby się rzekę forsować jak to się na motocyklach cross/enduro robi, aż po filtr powietrza
EDIT: Doczytałem dziś w wątku Krystiana o silnikach Bestmotor, że nie było simeringu z prawej strony, dość słabo... 48V, woda i mechanika, kiepskie połączenie. |
|
|
|
 |
buckowina
prezes

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 566 Skąd: Polska
|
Wysłany: Wto 27 Maj, 2014
|
|
|
Czyli jaka jest bezpieczna max moc dla silnika bestmotor? |
_________________ Konwersje silników Bionx, TranX oraz podobnych pod zewnętrzny sterownik - priv |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|