|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Filmy z wypraw GoPro 4 black 60fps xlineage |
Autor |
Wiadomość |
xlineage [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2016 Filmy z wypraw GoPro 4 black 60fps xlineage
|
|
|
Heyka,
Kupiłem sobie nie dawno kamerkę i mam nadzieje, ze uda mi się cos ciekawego nakręcic.
Na razie testuje kamerke na klatce piersiowej, wedlug mnie jest to najbardziej stabilne miejsce. Jesli ktos ma jakies doswiadczenia prosze na priv.
https://www.youtube.com/watch?v=m9BMrKY89Jw - Podlaskie, kładka Śliwno-Waniewo. |
|
|
|
 |
maniekrox
prezes maniekrox

Pomógł: 22 razy Dołączył: 26 Sie 2014 Posty: 909 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2016
|
|
|
autostabilizacja obrazu przez youtube to zło najgorsze. Wg mnie strasznie psuje przyjemność z oglądania |
|
|
|
 |
xlineage [Usunięty]
|
|
|
|
maniekrox napisał/a: | autostabilizacja obrazu przez youtube to zło najgorsze. Wg mnie strasznie psuje przyjemność z oglądania |
cofnalem autostabilizacje (sprawdzimy czy auto stabilizacja youtube psuje obraz), za godzine pewnie bedzie bez
sprawdzisz rano czy jest lepiej |
|
|
|
 |
tas
szef tas

Pomógł: 154 razy Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 6169 Skąd: Beskidy
|
|
|
|
Podlep do uchwytu na klacie kawałek jakiegoś PCV o 2-3x większej powierzchni. Dzięki temu nie będzie sprężynować uchwyt na ubraniu i obraz się dodatkowo ustabilizuje.
Fajna kładka |
_________________ Silniki, sterowniki : SKLEP tel: 792304416
Kod rabatowy: "FORUM"
Ogniwa: SKLEP
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
 |
maran_hand
dyrektor

Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Lut 2015 Posty: 459 Skąd: Warszawa-Sadyba
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|