|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Bafang bbs02 750w |
Autor |
Wiadomość |
loopeko
początkujący
|
Wysłany: Wto 13 Sie, 2019 Bafang bbs02 750w
|
|
|
Witam.
Zamówiłem akumulator w firmie nexun pakiet 13s5p z ogniw Samsung ICR18650-22p 2150mAh
Wychodzi mi, że akumulator będzie miał standardowy prąd rozładowania 25a silnik bafanga bbs02 również tyle ma, pytanie czy ten pakiet akumulatorów mi to pociągnie??
Drugie pytanie mam wyświetlacz ktlcd3, ale nie wiem czy on będzie kompatybilny z tym silnikiem w tej sytuacji również proszę o poradę.
I trzecie ostatnie pytanie jak kupić coś na pswpower, albo najlepiej jakby ktoś podał link gdzie mogę kupić ten silnik.
Ale o tyle jest wygodnie na pswpower, że mogę sobie wybrać np. chcę z taką i takim blatem z kablem do progrmowania lub na przykład manetka kciukowa jest dokładana z free.
Proszę o pomoc.
Może inni którzy mają podobne problemy znajdą tutaj rozwiązanie.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
andypip
prezes
Pomógł: 50 razy Wiek: 64 Dołączył: 06 Kwi 2019 Posty: 641 Skąd: Legnica
|
|
|
|
|
Larix
początkujący
Wiek: 51 Dołączył: 17 Lut 2018 Posty: 39 Skąd: Duszniki Zdrój
|
Wysłany: Sob 24 Sie, 2019
|
|
|
Kupowałem BBS02 na pspower. Żadnych problemów. Kurier pod drzwiami po 3 dniach. Musisz mieć konto na Paypal. Przelewasz na pspower w dolarach i tyle. |
|
|
|
|
leszcz
prezes
Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lut 2017 Posty: 861 Skąd: Rumia
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|