|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Oświetlenie stołu roboczego świetlówką LED |
Autor |
Wiadomość |
MrPrzydasie
początkujący

|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2019 Oświetlenie stołu roboczego świetlówką LED
|
|
|
Relacja z wymiany i poprawy oświetlenia nad moim miejscem pracy. Od teraz już nie będzie problemu z niedoświetlonymi filmami
https://www.youtube.com/watch?v=772uhTsnnaM |
|
|
|
 |
R432
brygadzista

Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Sty 2016 Posty: 223 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 01 Wrz, 2019
|
|
|
Znajomy ma fajny patent z ledem przykręconym do sufitu bezpośrednio połączonym do zasilacza laboratoryjnego, łatwo można regulować jasność i moc oświetlenia.
Ja u siebie ma na ścianę przykręcone dwie obudowy do halogenów (roboczych) z żarówkami led plus chińska lampka warsztatowa na wysięgniku. |
_________________ fietscycle.com
kontakt office@fietscycles.com |
|
|
|
 |
grafffik
początkujący

|
Wysłany: Sob 14 Wrz, 2019
|
|
|
ale chwalisz się znajomymi(jak zawsze) czy prezentujesz co zrobiłeś u siebie. łatwo jest gadać. trudniej pokzać efekty swej pracy |
|
|
|
 |
R432
brygadzista

Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Sty 2016 Posty: 223 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 14 Wrz, 2019
|
|
|
grafffik napisał/a: | ale chwalisz się znajomymi(jak zawsze) czy prezentujesz co zrobiłeś u siebie. łatwo jest gadać. trudniej pokzać efekty swej pracy |
Z dedykacją dla Ciebie
Jeśli masz kolejną cenną radę jak ulepszyć z chęcią posłucham |
_________________ fietscycle.com
kontakt office@fietscycles.com |
|
|
|
 |
Rafson
początkujący

|
Wysłany: Pon 16 Wrz, 2019
|
|
|
Ja kiedyś też kupiłem te świetlówki osrama. Przereklamowana firma po roku wszystkie cztery już padły, a problem był z gwarancją. Później wybrałem jakieś No name, ale z 3 letnią gwarancją i nieco wyższą wydajnością tutaj https://www.smd-led.pl/swietlowka-led Narazie działają bez problemu, ale zobaczymy co będzie dalej. Odnośnie mocy świetlnej nie widzę praktycznie żadnej różnicy. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|