|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
dnm USD 8 czy inny? |
Autor |
Wiadomość |
soad
młodzik

|
Wysłany: Śro 18 Wrz, 2019 dnm USD 8 czy inny?
|
|
|
Witam, mam możliwość zakupu amorka USD 8, lecz zastanawiam się nad jakąś alternatywą. Co polecacie do monsterbike? |
|
|
|
 |
R432
brygadzista

Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Sty 2016 Posty: 223 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 18 Wrz, 2019
|
|
|
DNM to powinien być twój ostatni wybór, chyba że masz naprawdę napięty budżet. Fox 40, od biedy sr suntour rux, marzocchi, z nowych rst killah (średni). A jeśli naprawdę ciężki rower to bym proponował się zastanowić nad adaptacja całego przodu od lekkiego motocykla |
_________________ fietscycle.com
kontakt office@fietscycles.com |
|
|
|
 |
soad
młodzik

|
Wysłany: Śro 18 Wrz, 2019
|
|
|
Amor z lekkiego motocykla zwiększy znacząco jego wagę, a chcę się zamknąć w 65kg. DNM mnie przekonał podwójną tarczą, a budżet napięty, bo mam 2k i biorę używany DNM 8, z zamiarem późniejszego sprzedania. Nie miałem jeszcze takiej konstrukcji, dlatego pierwszy raz będę to składać i totalnie brak mi w tym wiedzy i rozeznania |
|
|
|
 |
rs2580
początkujący

|
Wysłany: Pon 11 Lis, 2019
|
|
|
Hej
Założyłeś tego DNMa?
Jak się jeździ? |
_________________ Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. |
|
|
|
 |
Scuda
stażysta

Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Paź 2017 Posty: 157 Skąd: Stalowa wola
|
Wysłany: Pią 20 Gru, 2019
|
|
|
Dużo monster ebajków jezdzi na dnm usd i bardzo nie narzekają. FOX 40 to cena raczej zaporowa bo nowy kosztuje gdzies ze 7000. Ja do swojego monstera sciągnąłem marzocchi 380 dwu półkę z USA nówkę za 1500 zł. Poszukaj na ebayu amrykanskim może znajdziesz. A i latam już 2 sezony na nim i lux jest. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|