|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Silnik od NN skuter |
Autor |
Wiadomość |
gringocorp
początkujący
|
Wysłany: Pią 24 Lip, 2020 Silnik od NN skuter
|
|
|
Witam,zdobyłem taki o to silniczek ,czy ktoś miał z nim do czynienia? jest na oponę chyba 11 cali ale zmierzam poprzeplatać na rowerową 26 i zasilać 72 v z 5 aku 12 v agm.Czy warto sie bawić ? ale to to ma wat ?
IMG_20200724_154722.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 305 raz(y) 2,9 MB |
IMG_20200724_154758.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 274 raz(y) 3,08 MB |
|
|
|
|
|
wesmar
stażysta wesmar
Pomógł: 1 raz Wiek: 50 Dołączył: 23 Maj 2015 Posty: 114 Skąd: W-wa
|
Wysłany: Pią 14 Maj, 2021 Re: Silnik od NN skuter
|
|
|
gringocorp napisał/a: | Witam,zdobyłem taki o to silniczek ,czy ktoś miał z nim do czynienia? jest na oponę chyba 11 cali ale zmierzam poprzeplatać na rowerową 26 i zasilać 72 v z 5 aku 12 v agm.Czy warto sie bawić ? ale to to ma wat ? |
Bardzo dobry silnik 60V 2,6kW od zip volteno, pytanie czy legalnie nabyty bo jak nim wyjedziesz i policja Cie złapie to będziesz miał potężne problemy. Mój kolega kupił z serii kradzionych z banków w Słomczynie, nawet nie wiedząc i Go ciągali. Pierwsze co to spisz te numery i zadzwoń lub lepiej napisz maila, żeby potwierdzić brak roszczeń. Automatycznie pozbędziesz się kłopotów formalnych. A potem możesz zrobić co chce, ja bym brał ramę od harta za grosze i robił piękny skuter 80km /h 72V. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|