|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Hulajnoga elektryczna XIAOMI Mi Pro 2 2022 odblok |
Autor |
Wiadomość |
ZielonyTrampek
początkujący ZielonyTrampek
|
Wysłany: Pią 19 Sie, 2022 Hulajnoga elektryczna XIAOMI Mi Pro 2 2022 odblok
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów, wczoraj stałem sie posiadaczem Hulajnogi elektrycznej XIAOMI Mi Pro 2 2022.
Po uruchomieniu hulajnogi aplikacja na telefonie 'mihome' zalecała jej aktualizację co tez zrobiłem.
Nadszedł czas jazdy... KLOPS. Hulajka rozpędza sie tylko do 20km/h .
Tak tak.. wiem ze nowe przepisy które weszły muszą ją ograniczać lecz tutaj pojawia sie pytanie: Czy jest możliwość zdjęcia blokady w tym modelu? Na kilku stronach wyczytałem ze jest to możliwe poprzez wgranie nowego softu czy cos takiego .
Znalazłem nawet śmiałków którzy za oplata oferują taka opcje ale czy to jest full legit?
Ingerencja w oprogramowanie zazwyczaj kończy się utratą gwarancji a w razie niepowodzenia może sprzęt zablokować. Ktoś jest ekspertem w tej dziecinie i może pomóc? jestem totalnie zielony i zastanawiam się za oddaniem sprzętu gdyż zrobiłem za mały research w temacie i ten model nie spełnia moich oczekiwań |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|