|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Super Soco TC MAX opinie lub podobny motocykl |
Autor |
Wiadomość |
Cruiser
brygadzista

|
Wysłany: Śro 14 Wrz, 2022 Super Soco TC MAX opinie lub podobny motocykl
|
|
|
Witam, chciałem Was zapytać czy ktoś z Was może śmiga Super Soco TC MAX bo planuję go kupić Mam obecnie przerobionego sur-rona light bee ale obecnie już śmigam tylko po szosie a surek na szosę nawet z kołami super moto nie bardzo się nadaje. Soco wydaje się fajną maszyną jak się go również dłubnie na więcej AH i pewnie sterownik. Ma markowe podzespoły i ogólnie podobno założyli tą firmę ludzie z HONDY. Myślę też nad ZERO S ale to 2 x tyle kasy
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
slow
kierownik

Pomógł: 20 razy Dołączył: 02 Lut 2018 Posty: 314 Skąd: Podkarpackie
|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 2022
|
|
|
Znajomy znajomego kupił w tamtym sezonie. Mówił że bardzo fajny motor. Niestety zostawił przez zimę nieładowany, bateria się zablokowała i motor stoi. |
|
|
|
 |
Cruiser
brygadzista

|
Wysłany: Czw 15 Wrz, 2022
|
|
|
No ja i tak bym swoją baterię robił dużo większą bo jest tam masę miejsca na jakieś pewnie 90ah a i ten sinik bosha też pewnie zniesie mocniejszy sterownik |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|