|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Giną rowery elektryczne ! |
Autor |
Wiadomość |
highend
stażysta Leaf Driver

Wiek: 46 Dołączył: 04 Cze 2012 Posty: 187 Skąd: BIELSKO-BIAŁA/TYCHY
|
Wysłany: Sob 06 Lip, 2013 Giną rowery elektryczne !
|
|
|
I to w moim mieście!
http://www.bielsko.biala....ery-elektryczne
komentujcie (nie trzeba się rejestrować).
Ja jestem w szoku, bo włodarze Bielska-Białej mają w d.... elektryczne pojazdy, ale że giną rowery EV to potrafili napisać |
_________________ electrique.pl - www.electrique.pl |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
|
|
|
 |
MixhaL
prezes

Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 22 Maj 2011 Posty: 909 Skąd: Lubelskie
|
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 08 Lip, 2013
|
|
|
A jak się to włącza i wyłącza, bo na stronie nic o tym nie jest napisane? Jakimś kodem z tych przycisków A B C?
edit - Doczytałem ze stronki tą instrukcję po angielsku i trochę załapałem, ale przy wyłączaniu 4 cyfry kodu? W jaki sposób? |
|
|
|
 |
Szymek
brygadzista

|
|
|
|
Na filmiku jest pokazane.
Uzbrajanie-przytrzymujemy ''B'', aż zapiszczy dwa razy.
Wyłączanie alarmu-klikamy po kolei "A,B,C,A" |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
|
|
|
Poniał |
|
|
|
 |
Szymek
brygadzista

|
|
|
|
 |
MixhaL
prezes

|
Wysłany: Sob 13 Lip, 2013
|
|
|
zeeltom napisał/a: | A jak się to włącza i wyłącza, bo na stronie nic o tym nie jest napisane? Jakimś kodem z tych przycisków A B C?
edit - Doczytałem ze stronki tą instrukcję po angielsku i trochę załapałem, ale przy wyłączaniu 4 cyfry kodu? W jaki sposób? |
Wystarczy przytyrzmać przycisk, aby wyłączyć należy wprowadzić sekwencję 4 klawiszy(można samemu sobie zaprogramować kod).
Można ustawić jak pamiętam jeszcze czułość i głośność chyba. |
|
|
|
 |
MixhaL
prezes

|
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
Wysłany: Nie 14 Lip, 2013
|
|
|
Za ile? |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 10 Wrz, 2013
|
|
|
Proste zabezpieczenie
 |
|
|
|
 |
krystian91
kierownik

|
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2014
|
|
|
Alarm o którym mówicie, mam, używam jak i moi wszyscy znajomi.
Polecam bo alarm ma 3 programowane poziomy czułości, na najwyższym poziomie wystarczy puknąć rower lekko i zaczyna wyć.
Działanie jest takie że jest uzbroimy go, dotkniemy to włączy się pre alarm, dopiero jeśli w tym momencie dotkniesz ponownie roweru wtedy zaczyna się przeraźliwy długotrwały alarm.
Słabym punktem jest to że syrenka znajduje się wyjściem w dół. Jeśli weźmiesz szybko taśmę i okleisz to nie słychać syreny. Dlatego trzeba go montować na samym dole ramy w taki sposób aby syrenka była blisko jakiejś rurki itp.
Kupiłem prosto z Chin na ebay za 2.37F |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
|
|
|
Ja zrezygnowałem z używania, bo bateria pada po paru dniach, zmieniałem kilka i ciągle to samo. Albo jest uszkodzony, albo tak ma. |
|
|
|
 |
krystian91
kierownik

|
|
|
|
Siemka, chyba masz coś z nim nie tak. Ja mam najtansza baterie włozona od ponad miesiąca działa dobrze a dodam że alarm często ktoś uruchamia, np. Ktoś ruszy bramę _ rower przypiety do bramy. |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
|
|
|
Dwa razy włożyłem nówki alkaliczne i po paru dniach już nie działał. Nie będę się z nim bił |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|