|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Rama Full pod E-BIKE za 600 Euro! |
Autor |
Wiadomość |
tumich
brygadzista

|
Wysłany: Czw 08 Paź, 2015
|
|
|
Jarotz napisał/a: | Dzieki,
Poszukam w dziale konstrukcji. A co do chińskich zakupów mam już alergie właśnie na dniach powinienem dostać decyzje o wszczęciu postępowania karnego bo nie dostałem zamówionego telefonu z chin przez polskiego pośrednika... |
Zakup przez Allegro? W razie czego masz program ochrony kupujących więc 100% odzyskasz.
Skoro przez pośrednika z długim oczekiwaniem to równie dobrze mogłeś zamówić bezpośrednio u chińczyka i mieć szybciej |
|
|
|
 |
Pawiel
brygadzista Pawieł

|
Wysłany: Czw 08 Paź, 2015
|
|
|
Full.
Najtaniej:
Kellys beast
Kellys wandal
Kellys toxic (mam takowego, jest super). |
_________________ Jeżdżę Kellys Toxic full susp., 22,5Ah LiIon, 9C (od Nexun) - http://forum.arbiter.pl/v...p?p=58902#58902 |
|
|
|
 |
Witek209
młodzik

|
Wysłany: Pon 26 Paź, 2015
|
|
|
Jak coś to mam na sprzedaż Rockrider 6.3 na przyzwoitych częściach w dobrej monecie. Jak coś to PV |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|