|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Viking Power 6000W + |
Autor |
Wiadomość |
ap0f1s
prezes

Pomógł: 15 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Paź 2014 Posty: 757 Skąd: Kęty
|
Wysłany: Pią 19 Maj, 2017
|
|
|
Dzisiaj trochę wyższa temp i nawet po asfalcie i trochę lasu i temperatura ponad 100 stopni, a jakoś nie dawałem w palnik. Już próbowałem tylu ustawien i jakoś zawsze ustawiam to źle. Także nie widzę tutaj szans na wielką zmianę. |
_________________ Kilka moich konstrukcji:Gordon 6kW (Adaptto)
Hatak 6kW (Sabvoton)
Kross level a6 3kw |
|
|
|
 |
Passat_EQ
prezes

Pomógł: 15 razy Dołączył: 08 Paź 2016 Posty: 580 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pią 19 Maj, 2017
|
|
|
ap0f1s napisał/a: | Dzisiaj trochę wyższa temp i nawet po asfalcie i trochę lasu i temperatura ponad 100 stopni, a jakoś nie dawałem w palnik. Już próbowałem tylu ustawien i jakoś zawsze ustawiam to źle. Także nie widzę tutaj szans na wielką zmianę. |
Skoro sie grzeje to sprawnosc silnika tez mała wiec zasięg maleje. |
|
|
|
 |
Mobil
prezes

|
Wysłany: Sob 20 Maj, 2017
|
|
|
Jakbym miał taki problem to bym ustawił sterownik "metodą połówkową". Zapisywanie na kartce parametrów i wyników na tej samej trasie i zmiana tylko jednego parametru właśnie tą metodą powinna dać jakieś rezultaty... a jeśli nie to Adaptto nie dla górali |
|
|
|
 |
Eryk1000
szef

Pomógł: 25 razy Wiek: 41 Dołączył: 22 Lis 2013 Posty: 1119 Skąd: Wadowice
|
Wysłany: Śro 30 Sie, 2017
|
|
|
Z uprzejmości kolegi Tasa zdjęcie baterii kamerą IR, męczonych Samsungów 29E przy 16p prądami do 80A. O dziwo dają radę, nie stwierdziliśmy jakiś niepokojących temperatur. Te ciemne paski to kapton
 |
_________________ Jeżdżę na :
E-Giant Terrago
Viking Power 6000W + |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|