|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
|
Dobra cena! |
| Autor |
Wiadomość |
zeeltom
szef zeeltom

Pomógł: 12 razy Wiek: 68 Dołączył: 13 Gru 2021 Posty: 1132 Skąd: Żyrardów
|
|
|
|
 |
zeeltom
szef zeeltom

|
|
|
|
 |
zeeltom
szef zeeltom

|
Wysłany: Nie 26 Maj, 2024
|
|
|
| Zauważyłem, że na Allegro jest wielu sprzedawców tych ogniw z pojemnościami powyżej 3500 mAh. I beztrosko wprowadzają w błąd kupujących, no bo co im zrobisz? Tak napisał Chińczyk w specyfikacji, to tak musi być. Bo liczy się tylko kasa, a nie rzetelność. I dziwię się ocenom od kupujących, bo niektórzy opisują te ogniwa w samych superlatywach. A jak zwrócisz uwagę sprzedającemu, że to fake, to cię pogonią, bo to oni mają rację, a nie fachowcy od ogniw, choć sami nie mają żadnego pojęcia o ogniwach litowych i ich rzeczywistych parametrach. |
_________________ Moje nowe forum: https://zeeltom.domenomania.eu |
|
|
|
 |
zeeltom
szef zeeltom

|
Wysłany: Sob 15 Mar, 2025
|
|
|
Kończyła mi się cyna (500g) 1mm. Zerknąłem na ceny i w Polsce średnio taka szpulka kosztuje w okolicach 100 zł. Znalazłem w GB takie w cenie 50 zł. Dwa razy taniej. Kupiłem dwie, ale zamiast 1mm przysłano mi 0,6mm. Zareklamowałem zakup i zwrócono mi 30% ceny. Tak więc wyszło mi 35 zł zamiast 100 zł. Faktem jest, że trzeba pchać tej cyny dużo więcej przy lutowaniu, niż tej grubszej, ale da się z tym żyć, szczególnie biorąc pod uwagę cenę zakupu
 |
_________________ Moje nowe forum: https://zeeltom.domenomania.eu |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|