|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
BionX zdjęcie blokady Vmax i zakodowanie manetki |
Autor |
Wiadomość |
fantom
początkujący fantom

|
Wysłany: Sob 30 Lip, 2022 BionX zdjęcie blokady Vmax i zakodowanie manetki
|
|
|
Witam
Przy okazji pierwszego postu chciałbym przywitać wszystkich Forumowiczów.
Mam dostęp do interfejsu i programu Bike Info którym mogę zmieniać ustawienia w sterowniku silnika Bionx.
Zdjąłem mu już ograniczenie Vmax 25k/h i chciałem mu też włączyć możliwość jazdy na manetce.
Niestety ale nie mogę włączyć tej opcji.
Poniżej zamieszczam zdjęcie mojej oryginalnej manetki która oprócz przycisków + i - na dole ma też uchylny przycisk który w chwili obecnej obsługuje zmianę wskazywanych opcji na liczniku.
W necie widziałem , że ten uchylny przycisk można zakodować jako manetkę. Nie wiem czy to by miało znaczenie ale widziałem , że niektóre manetki mają ten przycisk w kolorze czerwonym.
Poniżej pokazuje też moje opcje z programu bike info jeśli ktoś może wskazać co powinno być inaczej ustawione byłbym wdzięczny.
20220727_124028.jpg manetka |
Pobierz Plik ściągnięto 58 raz(y) 726,15 KB |
2022-07-25_191337.jpg Okno programu "settings" |
Pobierz Plik ściągnięto 56 raz(y) 99,5 KB |
2022-07-25_191323.jpg Okno programu "tuning" |
Pobierz Plik ściągnięto 55 raz(y) 90,88 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|