|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Zamknięty przez: Arbiter Nie 11 Mar, 2018 |
Rapid 1 od E-biker.pl - opis i ustalenie przyczyn usterek |
Autor |
Wiadomość |
henio
brygadzista

|
Wysłany: Śro 14 Lut, 2018
|
|
|
cedoor napisał/a: | Cytat: | Zarejestrował by zrobić szum medialny i darmową rekalmę, bo ludzie głupie i łykają takie rzeczy jak pelikany.
Fajną, mocną baterię ma ten "falcon" a jakie chlapacze |
Wypraszam sobie.. Pokazałem tylko swój punt widzenia nt rowerów dużej mocy i przewiduje jak to się skończy. Popularność ebików w naszym kraju rośnie proporcjonalnie niczym popularność Bitcoina. Co do firmy Geobike to tak samo jak Ecobike i pochodone. Chiński rower za 3k z innym logo. ODRADZAM chyba, że ktoś lubi przepłacać |
O jejku, ale ja to mówiłem do tej firmy co zarejestrowała rower ( tablice rejestracyjne ) , a nie do Ciebie, że się zarejestrowałeś świeżo na forum. Spoko, luzik. Rower gniot. Za darmo bym go nie chciał. |
|
|
|
 |
Marek_b57
początkujący Wlasciciel roweru

|
Wysłany: Sob 17 Lut, 2018
|
|
|
Cześć,
Minęło już trochę czasu od rozpoczęcia tej dyskusji i emocje zdecydowanie opadły. Przyznaję, że poniosly mnie nerwy i troche za bardzo rozpetala sie ta gownoburza.
Ostatecznie odbyłem z Konradem spokojna rozmowę i sprawa będzie rozwiązana dla mnie satysfakcjonująco.
Tymsamym jako klient i wlasciciel roweru ktory którego dotyczy ta sprawa bardzo prosze admina o usuniecie tego watku wraz ze wszystkimi negatywnymi komentarzami. Temat jest juz nieaktualny.
Pozdrawiam Marek |
Ostatnio zmieniony przez Marek_b57 Nie 18 Lut, 2018, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Elektrotonus
prezes Łukasz R

Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 17 Lip 2016 Posty: 820 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 17 Lut, 2018
|
|
|
To świetna wiadomość, widać sila rażenia forum i FB zadziałały. Czekamy na fotorelację naprawionego roweru. |
|
|
|
 |
maran_hand
dyrektor

Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Lut 2015 Posty: 459 Skąd: Warszawa-Sadyba
|
|
|
|
 |
Arbiter
Administrator Założyciel forum, administrator

Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 928 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 18 Lut, 2018
|
|
|
Na prośbę Marek_b57 wyrażoną 3 posty wyżej wątek przeniosłem z forum publicznego.
Do relacji o nieudanych zakupach, problemach z rowerami zapraszam ewentualnych włascicieli kupionego roweru czy sprzętu. Jest to wówczas bardziej przejrzyste niż wątki rozpoczynane przez firmy konkurencyjne. Proszę w takim przypadku o utworzenie nowego wątku |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|