|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Świeradów |
Autor |
Wiadomość |
tas
szef tas

Pomógł: 154 razy Dołączył: 02 Kwi 2012 Posty: 6169 Skąd: Beskidy
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2017 Świeradów
|
|
|
Świeradów zaliczony.
Zacnie, epicko nieomalże kiedy na miejscu okazuje się, że jest 90km singli do przejechania bo się wszystko ze wszystkim łączy na 2 kraje i można robić trasy po 50km w jednym ciągu. Zaiste, mało gdzie tak się widuje, nawet na Srebrnej Górze tak nie ma. Te trasy nocne to mód sam w sobie.
Nexun S.C.
Przerobiliśmy im flow-traile na enduro tracki, wiem wiem, nieładnie tak i niezgodnie z przeznaczeniem no i nie ma jak wspomagać bo można się o drzewo owinąć ale ojej, jak się tam jest i się ma 30km ścieżki przez las to jest silniejsze od człowieka |
_________________ Silniki, sterowniki : SKLEP tel: 792304416
Kod rabatowy: "FORUM"
Ogniwa: SKLEP
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
 |
Elektrotonus
prezes Łukasz R

Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 17 Lip 2016 Posty: 820 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 18 Paź, 2017
|
|
|
Fotki Panie czekamy ! |
|
|
|
 |
Tomas
szef

Pomógł: 20 razy Wiek: 42 Dołączył: 23 Mar 2015 Posty: 1740 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
Elegancko to wygląda faktycznie. Może kiedyś się uda wybrać w te rejony |
|
|
|
 |
sannis
brygadzista

Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 299 Skąd: z Parku
|
|
|
|
Taki styl jazdy w tym miejscu, to jest pierwszy krok do ustawienia tabliczek z zakazem wjazdu dla ebików. Tak się dzieje obecnie w Szwecji na singlach. |
|
|
|
 |
leszcz
prezes

Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Lut 2017 Posty: 861 Skąd: Rumia
|
|
|
|
sannis napisał/a: | Taki styl jazdy w tym miejscu, to jest pierwszy krok do ustawienia tabliczek z zakazem wjazdu dla ebików. Tak się dzieje obecnie w Szwecji na singlach. |
Nie wiem co jest w Szwecji ale na singlach w Ś-Z mało jest fragmentów gdzie można pojechać ebem jakoś znaczniej szybciej niż gołym. Stając na trasie tak czy inaczej trzeba mieć oczy dookoła głowy.
Dla mnie osobiście większe ryzyko stwarzają "rodzinki" często z dziećmi, niż doświadczeni ludzie na falconach. O ile im szajba nie odbija. |
|
|
|
 |
tas
szef tas

|
|
|
|
Wiecie, że tam po trasach widzieliśmy ojców z maluchami na oko 3 lata na plecach lub fotelikach i bez kasku... i oni po tych singlach jeździli...
Rozumiem kierownika, jedzie szybko, traci panowanie, drzewo czy gleba, bywa, ryzyko wkalkulowane, ale z dzieckiem co ledwo wystaje zza pleców?!
Takie szlaki można jeździć na elektryku tylko rano lub wieczorem, kiedy nikogo nie ma. W niedziele w południe to są tak oblegane miejsca, że np jadą kaczego grupki po 5 osób i jedziecie jak oni bo ścieżka ma 50cm i nie da się wyminąć na trasie. Ale to się trzeba wybrać i być na miejscu. Więc jeśli ktoś ma możliwość to wbijajcie tam bo warto. |
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
 |
Yin
prezes

Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Lut 2014 Posty: 805 Skąd: Katowice
|
|
|
|
Jakim dronem kręcisz ujęcia z powietrza? |
|
|
|
 |
sannis
brygadzista

Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2013 Posty: 299 Skąd: z Parku
|
|
|
|
Nie kapujecie. Nie chodzi o to, że mi się nie podoba styl, bo każdy jeździ jak chce. Chodzi o to, że na tych ścieżkach, które w większości są łatwiutkie i FAMILIJNE właśnie, jeden tatulek z drugim dziadkiem zaczną brynczeć na e-bike'i. I się zrobi chryja, i LP będą gonić ebikerów z lasów w ogóle. Zostaną tory do MX, gdzie też nie będą chcieli nas wpuszczać. Zatem jeździć o 5 rano i się nie chwalić za mocno, ustępować rowerzystom z fotelikiem z uśmiechem i dzień dobry na gębie.
PS. Jestem przekonany, że to nie tatulkowie i dziadki będą najwięcej ujadać, tyko porypani puryści, którzy są na nie , bo nie. |
|
|
|
 |
tas
szef tas

|
|
|
|
Yin napisał/a: | Jakim dronem kręcisz ujęcia z powietrza? |
Mydelniczką 3 |
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
 |
Yin
prezes

Pomógł: 9 razy Dołączył: 24 Lut 2014 Posty: 805 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Sob 21 Paź, 2017
|
|
|
Znaczy się phantom 3? |
|
|
|
 |
tas
szef tas

|
Wysłany: Sob 21 Paź, 2017
|
|
|
tak, dron dla niedzielnych lotników laików, czyli idealny dla mnie
Kupiłem sobie plecak i wożę go czasem na różne wypady bliskie i dalekie. |
Blog o ebajkach BLOG |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|