|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Kilka moich konstrukcji. |
Autor |
Wiadomość |
zeeltom
stażysta zeeltom

Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Gru 2021 Posty: 141 Skąd: Żyrardów
|
|
|
|
 |
r2d2
prezes Reverse engineer

Pomógł: 4 razy Wiek: 50 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 570 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Śro 15 Cze, 2022
|
|
|
A te większe też od zera sie zaczyna robić? Ambitne i brawurowe to trochę, ale trzymam kciuki jakby coś. |
_________________ Używaj odpadów, zanim podczas pierwszej nuklearnej zimy stanie sie to modne... |
|
|
|
 |
zeeltom
stażysta zeeltom

|
|
|
|
 |
r2d2
prezes Reverse engineer

|
Wysłany: Wto 21 Cze, 2022
|
|
|
Ja to celuję w 206e, niech mi tylko pozwolą w spółdzielni się wpiąć w rozdzielnię pod moją kamerką to podobno wystarczy 21,5 kWh/100km. Dookoła komina
btw jest jakiś kontakt ze Z. Kopciem? bo znalazłem idealne zastosowanie dla tego jego pozornie bezużytecznego savoniusa. Powaga, nadaje się do czegoś jednak.
Pozdro. |
_________________ Używaj odpadów, zanim podczas pierwszej nuklearnej zimy stanie sie to modne... |
|
|
|
|
 |
zeeltom
stażysta zeeltom

|
|
|
|
 |
r2d2
prezes Reverse engineer

|
|
|
|
Thx. Kontakt działa ale chyba dalej obrażony albo faktycznie strasznie zajęty. |
|
|
|
 |
r2d2
prezes Reverse engineer

|
|
|
|
Szkoda bo nie wie że z 9 modułów z priusa, których dostałem od niego w sumie 28 da sie odpalić wózek widłowy w dieslu i to bez świec żarowych .Sorry za offtopa w Twoim temacie.
Pozdro. |
|
|
|
|
 |
zeeltom
stażysta zeeltom

|
|
|
|
 |
r2d2
prezes Reverse engineer

|
Wysłany: Wczoraj 1:30
|
|
|
Odpowiedział mi na maila, znaczy pamiętał Nie ma co oceniać, Nikola Tesla też był 'dziwny'.
Pozdro. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|