|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Złącze do baterii bidonowej Hailong[SZUKAM]wymiana/Kraków |
Autor |
Wiadomość |
Queen
początkujący

|
Wysłany: Wto 13 Lip, 2021 Złącze do baterii bidonowej Hailong[SZUKAM]wymiana/Kraków
|
|
|
Cześć,
W Krakowie nikt nie chce się podjąć, choć nie obdzwoniłem jeszcze całego miasta.
Szukam złącza z załącznika, ewentualnie czy polecicie kogoś w Krakowie kto wymieni to na inne złącze. Od wstrząsów wypalił się pin ;/
piny 2.PNG
|
Pobierz Plik ściągnięto 155 raz(y) 130,13 KB |
|
|
|
|
 |
slow
brygadzista

Pomógł: 20 razy Dołączył: 02 Lut 2018 Posty: 294 Skąd: Podkarpackie
|
Wysłany: Pią 16 Lip, 2021
|
|
|
Na ali widziałem |
|
|
|
 |
oper11
młodzik

|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2022 Re: Złącze do baterii bidonowej Hailong[SZUKAM]wymiana/Krakó
|
|
|
Queen napisał/a: | Cześć,
W Krakowie nikt nie chce się podjąć, choć nie obdzwoniłem jeszcze całego miasta.
Szukam złącza z załącznika, ewentualnie czy polecicie kogoś w Krakowie kto wymieni to na inne złącze. Od wstrząsów wypalił się pin ;/ |
Temat z przed roku ale też jestem z Krakowa i też miałem podobny problem.Stopiło mi się gniazdo z pięcioma stykami ale nie identycznymi jak twoje lecz podobnymi.Pięć równolegle ułożonych obok siebie prostokątnych otworów.Bateria była jeszcze na gwarancji więc wymienili mi obie kostki (wtyczkę i gniazdo) w serwisie MOCNE ROWERY na Kościuszki.Rozmiar twojej kostki wygląda podobnie więc może by podeszła?Ja mam baterię bagażnikową z ECOBIKA. |
|
|
|
 |
Leopold
początkujący

Pomógł: 5 razy Wiek: 77 Dołączył: 08 Wrz 2013 Posty: 23 Skąd: Zamość
|
Wysłany: Śro 16 Lis, 2022
|
|
|
Może wyszukaj obrazem tej złączki w Goglach, osobiście tego nie robiłem ale widziałem jak to robi mój syn. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|