|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Drewniany Rowerek |
Autor |
Wiadomość |
zeeltom [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 09 Gru, 2015
|
|
|
maran_hand napisał/a: | ...
zależy o czym mówisz. w wypadku tego roweru ręce nie są wyżej od głowy. a duże wygodne siodełko gwarantuje ..wygodną jazdę ... |
Widać, że słonecznikiem nie jechałeś |
|
|
|
 |
maran_hand
dyrektor

Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Lut 2015 Posty: 459 Skąd: Warszawa-Sadyba
|
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 09 Gru, 2015
|
|
|
Chyba przywieziesz Ciężko przynosić całą skrzynkę
Zapraszam do mnie, jeśli chcesz już i natychmiast, albo na zlot EV 2016 w Żyrardowie.
Jeździło już tym wynalazkiem parę osób i nikt nie narzekał, że niewygodnie. Mało tego, można się położyć i przespać w czasie jazdy
Tak abstrahując, to fotel ma wbudowane ogrzewanie, ale nie przypuszczałem, że będą tak lekkie zimy i tego nie podłączałem, bo nie myślałem, że w grudniu będę tym jeździł, choć kabelki pozostały i może to jednak podłączę Zawsze jest przyjemniej, jak w doopkę grzeje
W sumie z Warszawy daleko nie masz |
|
|
|
 |
maran_hand
dyrektor

Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Lut 2015 Posty: 459 Skąd: Warszawa-Sadyba
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|