|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Bazar? |
Autor |
Wiadomość |
r2d2
prezes Reverse engineer

Pomógł: 4 razy Wiek: 52 Dołączył: 22 Lip 2006 Posty: 724 Skąd: Kielce
|
Wysłany: Śro 09 Lis, 2022 Bazar?
|
|
|
Chciałbym zauważyć że wymóg napisania 30 postów żeby móc tu coś sprzedać jest bez sensu Czy widzicie żeby klient zdeterminowany aby przez to Forum coś sprzedać był jakąkolwiek wartością dodaną do wiedzy którą staramy się tu zgromadzić? Bo ja sam ze dwa razy odpowiedziałem takiemu ukrytemu handlarzowi błyskotek.
Można dopisać z linijkę do regulaminu forum, zwolnić się z odpowiedzialności za giełdę i nie zaśmiecać tematów dokladając im po 30 postów pro-forma przy każdej próbie sprzedaży, albo wykluczyć samą opcję sprzedaży.
Pozdro. |
_________________ I choć bym szedł ciemną doliną, ciemności się nie lękam bo zrobię światło... |
|
|
|
 |
zeeltom
szef zeeltom

Pomógł: 12 razy Wiek: 67 Dołączył: 13 Gru 2021 Posty: 1030 Skąd: Żyrardów
|
Wysłany: Śro 09 Lis, 2022
|
|
|
Od sprzedaży są inne strony typu allegro, czy OLX. Według mnie forum nie jest do tego przeznaczone. |
_________________ Moje nowe forum: https://zeeltom.domenomania.eu |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|