|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Filmiki z jazdy rowerem 500W 48V. |
Autor |
Wiadomość |
krystian91
kierownik

|
|
|
|
 |
Pykacz
szef

|
Wysłany: Wto 24 Lut, 2015
|
|
|
A co się stało ? Roweru EV już nie potrzebujesz ? Jak aku się spisywało ? |
|
|
|
 |
krystian91
kierownik

|
Wysłany: Wto 24 Lut, 2015
|
|
|
W moim przypadku jak nie mam garażu ani zadaszenia dla roweru to jest droga przez mękę zaczynając od wyjmowania aku z roweru, okrywania go przed deszczem, zakładając 3 zabezpieczenienia... jak nie zdążyli ukraść to zostawiłem rower pod sklepem, samochód który dostarcza pieniadze do ATM nie widział roweru i skrzywił obręcz.
Po policje nie miałem co dzwonić bo by skonfiskowali rower a do "doreczyciela" nie miałem co skakać bo wtedy on po policje by zadzwonił i ja byłbym aresztowany.
Ogolnie obrecz sie skrzywiła że ciezko się obraca miedzy szczękami, pokazałem to gościowi to powiedział że to elektryk więc to normalne... no ale co poradzić.
Wiecej nerw niż to warte. Hindusi i Arabki jeżdżą z zakrytymi oczyma, nic nie widzą, zajeżdzają droge.
Wiec nie ma sensu....
bateria właśnie na ebay wystawiona a rower w polsce czeka aż wróce. (pewnie się nie doczeka) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|