|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Hulajnoga elektryczna |
Autor |
Wiadomość |
tomoaza
stażysta

Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lip 2015 Posty: 196 Skąd: Użytkownik zbanowany (rozsyłanie spamu)
|
|
|
|
 |
atomek1000
szef

Pomógł: 48 razy Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 1902 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 19 Mar, 2017
|
|
|
Przy takiej pozycji kierowcy to ból pleców gwarantowany po kilku km. Podnieście kierownicę a będzie dużo wygodniej. |
|
|
|
 |
tomoaza
stażysta

Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Lip 2015 Posty: 196 Skąd: Użytkownik zbanowany (rozsyłanie spamu)
|
|
|
|
Oczywiście, masz rację, tylko klient chce to zrobić w własnym zakresie. |
|
|
|
 |
zeeltom [Usunięty]
|
|
|
|
Dla mnie, to stanowczo za wysoka pozycja kierowcy. Do każdego odepchnięcia się nogą musi przykucać na drugiej. Ile takich przysiadów na jednej nodze da się zrobić bez bólu?
Kiedyś założyłem do małej, elektrycznej 8 calowej hulajnogi 12 calowe koła i już było za wysoko, a co tu mówić o takiej wysokiej platformie, jak na filmie? |
|
|
|
 |
tomoaza
stażysta

|
|
|
|
Właściciel jest silny i dość młody da radę
Ps. Witaj. Z większością Twoich uwag zupełnie się zgadzam.My budujemy konstrukcję na bazie wytycznych klienta.To on mówi co i jak i ile a my dostosowujemy się do jego oczekiwań i montujemy wszystko w całość. Mogę jedynie sugerować rozwiązanie techniczne, ale to klient decyduje.No i pozycja podczas jazdy niewygodna, ale to gość chce już w własnym zakresie wykonać.Klient ma katamarana w porcie, chce nią dojechać z domu i schować w nim. Podobno wszystko wzdłuż się mieści, a na boki prawie nic. |
|
|
|
 |
PiotrW
dyrektor

Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Gru 2014 Posty: 451 Skąd: Wawa
|
Wysłany: Nie 28 Maj, 2017
|
|
|
jaki tam silnik zastosowales? czy rozstaw w kostce to 100mm czy 135mm. ciekaw jestem czy w przypadku 100mm da sie troche rozgiac widelki. |
_________________ Moja stajnia: KARIWA 13kW, Vector lite 5kW , FALCON 14kW , HERCULES 1kW, ROMET EV1, xiaomi m365 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|