|
ROWERY I INNE POJAZDY ELEKTRYCZNE - FORUM ARBITERRowery, trójkołowce, ryksze, skutery, hulajnogi i inne lekkie pojazdy elektryczne Porady, zdjęcia, filmy, konstrukcje, opinie
|
Dostęp biometryczny przez czytnik linii papilarnych |
Autor |
Wiadomość |
smekes
młodzik

Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Wrz 2016 Posty: 85 Skąd: Żyrardów
|
|
|
|
 |
Wojtek
młodzik

|
Wysłany: Nie 14 Kwi, 2019
|
|
|
Pomysł fajny. Na lato i nie dla wszystkich. W rękawiczkach, zimą, zdejmować, zakładać, ręce marzną i bez takich manewrów. Miałem do czynienia z takimi sensorami, są dość wrażliwe na zabrudzenia palca, drobne nacięcie naskórka czy otarcie wręcz uniemożliwia identyfikację. Dobre do biura, domu, samochodu dla osób nie używających rąk choćby do drobnych prac fizycznych. |
|
|
|
 |
borsuk
prezes

Pomógł: 25 razy Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 686 Skąd: Sudety
|
Wysłany: Nie 14 Kwi, 2019 Re: Dostęp biometryczny przez czytnik linii papilarnych
|
|
|
smekes napisał/a: | Ktoś używa? |
Mam w telefonie, ale do roweru nie wydaje mi sie to wygodne. Musisz miec zawsze czysty palec i czysty czytnik W dodatku jak robisz cokolwiek fizycznie, wystarczy majsterkowanie, tworzą się zgrubienia naskórka i musisz wprowadzać nowy wzór odcisku.
Jest to dobre zabezpieczenie, ale raczej dla korporacyjnych urzędasów |
_________________ Mój rower: BBS02B |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|